Hvem fortjener SPIR-prisen 2015? - Energi og Klima

Spirprisen

spir_vignett_full

Hvem fortjener SPIR-prisen 2015?

Hvem fortjener å vinne klimateknologi- og fornybarprisen SPIR 2015? Send inn din nominasjon innen 31.januar. Vinner kåres på Fornybarkonferansen i Bergen.

Denne artikkelen er over 2 år gammel.

For å være med i konkurransen om årets SPIR må man ha et produkt eller en tjeneste som vil bidra til å fortrenge fossil energi, og som i tillegg har et forretningsmessig potensiale. Det kan være et elektrifiseringsprosjekt, en vindmøllepark, en ny byggemåte som reduserer oppvarmingsbehovet, en oppfinnelse som gjør eksisterende teknologi renere eller mer effektiv, en mobilapplikasjon eller noe helt annet. Tidligere års nominasjoner er ikke til hinder for å bli nominert igjen. Nominasjonsfristen er 31.januar.

Gå til nominasjonsskjemaet!

Alle kandidater som blir nominert blir presentert på på Energi og Klima. 18.mars offentliggjør juryen tre finalister som inviteres til Fornybarkonferansen i Bergen 28.-29. april. Vinner kåres under selve konferansen.

Spirprisens logo.
SPIR-prisen deles ut på Fornybarkonfearnsen i Bergen 28.-29.april. Fristen for å nominere kandidater er 31.januar.

Det er i år tredje gang SPIR-prisen deles ut. Tidligere vinnere er den sjøgående «bybanen» Urban Water Shuttle (2014) og selskapet CO2Bio (2013).

Tidligere har SPIR vært geografisk begrenset til de fire Vestlandsfylkene. Fra og med 2015 er SPIR-prisen nasjonal.

Det er PWC, DNB, Bergen Næringsråd og Norsk Klimastiftelse som står bak SPIR.

Mer om SPIR finner du på energiogklima.no/spirprisen

Om Spirprisen

    SPIR er prisen for grønn teknologi ble delt ut første gang i 2013. Prisens formål er å synliggjøre norsk innovasjon og næringsutvikling som kan bidra til å forsere overgangen til et fossilfritt samfunn, og løfte frem historiene om personene som står bak.

Samarbeids­partnere

Bli abonnent!

Kommentarfeltet er stengt.