Bedrift – Energi og Klima

Bedrift

<2C gjør det mulig for bedrifter og virksomheter å gi sine ansatte oppdatert klimakunnskap. Sidene fungerer som en kunnskapsbank der man kan hente ut informasjon til bruk i arbeidet. Dersom man ønsker å gi sine ansatte et personlig tilbud tilbyr vi:

  • Bestille eksemplarer av magasinet
  • Nanokurs

Virksomheter som ønsker å kjøpe magasinet til ansatte, kunder eller nettverk kan gjøre det via dette skjemaet.Høsten 2019 lanserer vi vårt første nanokurs – et lite, digitalt kurs for virksomheter, bedrifter og organisasjoner som ønsker å gi sine ansatte oppdatert klimakunnskap. Det første nanokurset skal gi deltagerne en kort og konkret innføring i klimaproblemet, klimapolitikk og klimaløsninger.

Kurset består av syv leksjoner som sendes ut til deltakerne per e-post. Hver leksjon tar i snitt 2-5 minutter å fullføre.

Det er kompakt og engasjerende for å gjøre kunnskapen lettere tilgjengelig for deltagerne. Hele kurset er gjennomgått og sjekket av forskere.

Målet er at deltagerne skal sitte igjen med kunnskap om:

  • årsakene til og konsekvenser av menneskeskapte klimaendringer
  • sentrale klimamål og vedtatt klimapolitikk
  • fornybar energi og andre klimaløsninger
  • hvordan virksomheter og hver enkelt kan bidra

Vi utgir også magasinet 2°C, som kan bestilles sammen med nanokurset.

Ta kontakt med daglig leder Lars-Henrik Paarup Michelsen på lphm@klimastiftelsen.no eller prosjektleder Tone Bjørndal på tone.bjorndal@klimastiftelsen.no for mer informasjon.

Kurset er utviklet med støtte fra Bergen kommune.