Velkommen til SPIR-finalen 2018 – Energi og Klima

Spirprisen

spir_vignett_full

Velkommen til SPIR-finalen 2018

Siri Kalvig, leder for det nye statlige investeringsfondet Nysnø Klimainvesteringer AS, kommer til SPIR-finalen 19. oktober 2018. Meld deg på du også.

Denne artikkelen er over 2 år gammel.

Utdelingen av SPIR-prisen skjer i forbindelse med Stormkastkonferansen i Grieghallen i Bergen 19. september. Fem finalister konkurrerer om den gjeve førsteprisen til en verdi av 125 000 kroner. Prisen deles ut av PWC,  BKK, Bergen Næringsråd og Energi og Klima. Alle de fem finalister vil ha stand og presentere sin grønne teknologi i Nuwave-sonen i Grieghallen.

Finalistene i SPIR presenterer sine løsninger i Stormkast-pausen klokken 1430. Prisutdelingen skjer i siste sesjon på Stormkast – som i sin helhet er viet fornybarutfordringen. Vi anbefaler å delta på hele Stormkastkonferansen og Sysla Live Ocean dagen før. Målet er å skape et et nedenfra-og-opp-arrangement, med stands, pitcher, møter og miniforedrag. En myldrende møteplass der gründere, investorer, ledere, forskere og studenter snubler over hverandre og nye samarbeid kan oppstå.

PRIS OG PÅMELDING

For Energi og Klimas lesere koster det 360 kroner å delta på selve SPIR-finalen (fra klokken 1430). Da får man også fri adgang til Nuwave-området både 18. og 19. september. Dersom du ønsker å få med deg hele Stormkastkonferansen (hele 19. september) eller Sysla Live Ocean 2018 (dagen før), får du en gunstig rabatt.

Skriv «bergenchamber» i kampanjekode-feltet på denne siden for å melde deg på konferansene.

Velkommen! 

Om Spirprisen

    SPIR er prisen for grønn teknologi ble delt ut første gang i 2013. Prisens formål er å synliggjøre norsk innovasjon og næringsutvikling som kan bidra til å forsere overgangen til et fossilfritt samfunn, og løfte frem historiene om personene som står bak.

Samarbeids­partnere

Kommentarfeltet er stengt.