Den grønne løsningsbanken

Gjennom forpliktende samarbeid om utslippskutt, har virksomhetene i Klimapartnere lykkes i å sette fart på den grønne omstillingen. Nå har Klimapartnere samlet de beste grønne idéene fra hele landet i en egen løsningsbank – hvor det er fritt frem å hente ut inspirasjon.

Gratis klimahefte til bruk i undervisningen

Flere titusen eksemplarer av klimaheftet «Klimakunnskap – lokalt og globalt» har allerede gått ut til skoler i alle landets fylker. Nå relanseres heftet med oppdatert informasjon, forbedret design og et budskap som i enda større grad er skreddersydd for målgruppen.

Se klimavennlige prosjekter i ditt distrikt

Kommunalbanken (KBN) er landets største långiver til kommunesektoren. Stadig flere av prosjektene vi finansierer har en tydelig klimaambisjon. Nå lanserer vi et nettbasert verktøy for å synliggjøre disse prosjektene og miljøeffekten av dem.

Fra sol til software

Fornybargründerne i Integrate Renewables startet med solcelleinstallasjon for fem år siden. Nå har CEO Thomas Flinskau digitale ambisjoner i en bransje i rivende utvikling, og klare tanker om hvordan Rogalandsregionen bør posisjonere seg i det grønne skiftet.