Velkommen til KBNs årskonferanse 2021 – Annonsørinnhold hos Energi og Klima

Annonsørinnhold fra Kommunalbanken

Dette er et annonseprodukt.

Artiklene i annonseproduktet er utarbeidet av en ekstern innholdspartner og/eller annonsøren.

Målet med annonseproduktet er at annonsører skal kunne presentere innhold som de ønsker å formidle til Energi og Klimas lesere – et publikum som har interesse for temaene det skrives om.

Energi og Klima tilbyr å formidle innhold fra virksomheter som ønsker å nå ut til våre lesere med sitt budskap. Stoffet merkes tydelig og skiller seg klart fra annet innhold vi produserer.

Ta kontakt med oss hvis du ønsker mer informasjon om annonseproduktet.

Velkommen til KBNs årskonferanse 2021

Velkommen til KBNs årskonferanse 25. mars 2021. Årets tema er «Fremtidens kommuneøkonomi: tøffe prioriteringer».

2020-2030 kan bli det mest utfordrende tiåret i fredstid. Kommune-Norge skal håndtere en kommende eldrebølge, klimaendringer og omstilling fra fossilt til fornybart. Dette skal gjøres samtidig som det økonomiske handlingsrommet blir mindre. Det er duket for tøffe prioriteringer.

Hør finansminister Jan Tore Sanner presentere den rykende ferske perspektivmeldingen og hva den betyr for kommunesektoren og bli oppdatert på arbeidet med nytt inntektssystem for kommunene. I tillegg skal kommunal- og moderniseringsministeren møte Jonas Gahr Støre til debatt om hvordan de vil prioritere kommunesektoren etter høstens valg. Dette og mye mer får du med deg når KBN inviterer til en lærerik dag med spennende foredragsholdere som deler sine idéer og erfaringer. 

Påmelding og komplett program

Grunnet korona og smittevernhensyn kjører vi arrangementet kun på nettet. I år er arrangementet gratis.