Se opptak av KBNs årskonferanse – Annonsørinnhold hos Energi og Klima

Annonsørinnhold fra Kommunalbanken

Dette er et annonseprodukt.

Artiklene i annonseproduktet er utarbeidet av en ekstern innholdspartner og/eller annonsøren.

Målet med annonseproduktet er at annonsører skal kunne presentere innhold som de ønsker å formidle til Energi og Klimas lesere – et publikum som har interesse for temaene det skrives om.

Energi og Klima tilbyr å formidle innhold fra virksomheter som ønsker å nå ut til våre lesere med sitt budskap. Stoffet merkes tydelig og skiller seg klart fra annet innhold vi produserer.

Ta kontakt med oss hvis du ønsker mer informasjon om annonseproduktet.

Se opptak av KBNs årskonferanse

Hør «Årets ledestjerne» i DN, Silje Skjelsvik, snakke om viktigheten av morgendagens bærekraftige samfunn, Jan Tore Sanner om Perspektivmeldingen og mye mer fra KBNs årskonferanse.

Med over 500 påmeldte, fra Lindesnes til Lebesby er KBNs første digitale årskonferanse den klart mest besøkte i rekken. Fikk du ikke med deg? Da kan du se opptaket av konferansen.

Årets tema var «Framtidens kommuneøkonomi – Tøffe prioriteringer». Konferansen startet med Silje Skjelsvik snakke om viktigheten av å skape morgendagens bærekraftige byer og samfunn (15:15 i opptaket). Videre presenterte finansminsteren regjeringens perspektivmelding (31:55), og lederen av ekspertutvalget «Norge mot 2025» , Jon Gunnar Pedersen, deres ferske utredning (1:29:11).

Kommunal- og moderniseringsminister Nikolai Astrup og Jonas Gahr Støre ble utfordret på hvordan de vil prioritere kommunesektoren etter høstens valg (59:53).  Dr. Josefina Syssner tok oss med ut i skogen for å fortelle om hvordan å skape den beste kommunen for de som bor der (2:00:31). Det faglige programmet avsluttet med en samtale med VGs politiske kommentator Tone Sofie Aglen om høstens valg og hva som blir de viktigste sakene (2:31:57). 

Jon Niklas Rønning stod for underholdningen underveis og avsluttet med et maraton av en vise basert på alle kommunene og stikkordene han fikk fra deltakerne.