Gratis webinar: Lær av Bodø kommunes strømspare-bonanza!

Bodø kommune har gått systematisk til verks for å spare store mengder strøm. På webinar torsdag 22. juni innleder energirådgiver Ole-Arne Torsvik om tiltak andre kommuner og byggeiere kan ha stor nytte av. Meld deg på webinar her!

Publisert 8. juni 2023
Innholdet er produsert av Kommunalbanken

Kommunene har ofte stramme budsjetter – oppgavene er mange og mye har blitt dyrere. Heldigvis finnes det en god mulighet til å spare uten at kvaliteten blir dårligere. Energieffektivisering er en slik mulighet, og i dette webinaret skal vi lære hva Bodø kommune har gjort for å spare 7,1 millioner i strøm på fire år.

Norsk klimastiftelse og KBN – den norske stats kommunalbank – er i Bodø for å treffe blant andre energirådgiver Ole-Arne Torsvik som skal foredra om hva han og andre i staben gjorde for å svare på bystyrets ambisiøse klima- og energimål. Selv sparte han kommunen for 35 000 i året bare ved å oppdage et åpent spjeld i en barnehage. På webinaret får du en hel del tips og råd som er nyttige både for kommuner, fylkeskommuner og byggeiere. Det blir god tid til spørsmål fra publikum.

Tid: Torsdag 22. juni kl. 09–10.
Sted: Webinaret sendes fra Bodø og du kan delta digitalt fra hele landet.

Se hele programmet og meld deg på her!